Tanulás és kultúra – Amerikai Nagykövetség

A budapesti Amerikai Nagykövetség közkapcsolati irodája pályázatot hirdet olyan programokra, amelyek erősítik az amerikai és magyar kapcsolatokat. Olyan programokra várunk pályázatokat, amelyek kiemelik a két ország közös értékeit, illetve a kétoldalú együttműködést célozzák. Minden programnak tartalmaznia kell egy amerikai elemet, vagy egy meghatározott területen kapcsolatot kell építenie amerikai szakértővel, szervezettel, vagy intézménnyel, mely kapcsolat elősegíti az amerikai irányelvek illetve az amerikai nézőpontok jobb megértését.

Pályázati határidők: A kisebb összegű támogatásért 2019-ben folyamatosan lehet pályázni, a beérkezett pályázatok havonta kerülnek elbírálásra, abban az esetben, ha a támogatási forrás rendelkezésre áll.

A pályázati támogatást elnyerhetik civil szervezetek, kulturális vagy oktatással foglalkozó intézmények, egyetemek, iskolák, média vagy magánszemélyek, akiknek a pályázata teljesíti pályázati kiírásban megadott feltételeket.

[HU] https://hu.usembassy.gov/hu/education-culture-hu/palyazatok-benyujtasa-a-nagykovetseghez/
[EN] https://hu.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/232/FY2019-PAS-Budapest-Annual-Program-Statement-NOFO-final-20181218.pdf